Author Archives: kreativaklein

Lighthouse

20170819_130945-001

All min glädje och lycka i livet kommer inte från världsliga ting, den flyktiga ”lyckan” gjorde jag mig av med för många herrans år sedan. Det finns något finare, så mycket vackrare att få om man bara söker på rätt plats. Jag ser det varje gång jag stänger ögonen, när jag skapar, när jag ska sova eller de (få) gånger jag mediterar. Det är där min fantasi finns, all kreativitet och all färg. Jag vill att den här bilden ska representera allt jag skrivit plus lite mer! Som en reklam skylt för något magiskt 🙂

Ett råd är att leta efter det du med, jag lovar att du inte kommer att bli besviken!

Drained Day

Halo2-005

Den här är skapad på en sån där dag då kreativiteten var lika med noll. När jag kände mig tom, hittade inte riktigt till ”källan” för mina bilder. Ritade många andra bilder och knöglade ihop många papper innan det slog mig; -Varför ritar jag inte en bild som representerar hur jag känner mig!? Svaret blev enkelt men helt genelaliskt.

Scars

Halo1-005

Ville göra en bild som talar om hur mycket ”ärren” (de känslomässiga såklart) påverkar oss utan att vi kanske tänker på det.

Plus att jag verkligen hatar talesättet eller den falska vidomen att ‘vi är våra ärr’, vilket jävla SKIT SNACK! Det är snarare tvärtom! Det är ärren och de felaktiga uppfattningarna vi fått om oss själva genom åren och genom idiot händelser och idiot människor som skapat de olösta känsomässiga ärr som vi sedan bär runt på hela livet och lyssnar på när vi ska bestämma vem vi är, vad vi kan eller borde göra. Det är dom vi håller som sanna istället för att lyssna på och definera oss själva.

T.ex

En sjukt bra musiker kan tro att hen (ooh, din politiskt korrekta fan) INTE är det för att hen har fått höra det hela livet, kanske av hens föräldrar som var dumma i huvudet. Hen tror sedan på det i vuxen ålder och det hindra hen från att utveckla sin talang, bli en framgångsrik musiker och sprida sin musik till hela världen. Vilket även betyder att alla lider av det då vi alla aldrig kommer få höra hens musik.

Sorligt men så fruktansvärt skrämmande sant om du bara funderar på det lite grann..:!!!!

Men som alltid går dom (ärren) att läka, man kan börja definera sig själva och skänka sig själv och alla andra sin gåva! VACKERT!!!

BRAIN

Halo1-001

Livet handlar ju om vilken inställning man har. Vilka åsikter som styr en. Hur man ser på saker och ting. Det är ju det som skapar känslan i en vare sig den är positiv eller negativ.

Vilken tur att man kan kontrollera sin hjärna då! Att man kan ta kontroll över sina tankar och hindra sin hjärna från att trakassera en, för det är verkligen vad som händer! Hur negativa tankar flödar in utan något som hindrar dom, hur dåligt dom än får en att må. Tänk när man sitter i solskenet med en kall öl eller kaffe men ändå inte kan njuta för att hjärnan spelar en ett spratt. Nu måste ni ju förstå att det inte alltid rör sig om djupa självmordstankar som trakasserar en utan det kan vara små till synes oskyldiga tankar som…begär. Att man sitter på ett kaffé med sin bulle men inte kan njuta för hon på bordet bredvid har den senaste telefonen (som jag så gärna vill ha) eller fina märkeskläder som gör mig avundsjuk. Det som hindrar den vardagliga glädjen är oftast inte så djupa, viktiga saker utan små, egentligen, banala skit saker. Som girighet…TA KONTROLL NU!

 

*Holy beef

Halo1-002

Nu kickade den gamla vegetarianen in igen.

Men vad fan, jag tycker ju fortfarande det är…egoistiskt (nej fel ord), elakt (ja, men ändå fel ord), fel (nja, nu ska vi inte diskutera begreppet rätt och fel och vem som sätter den gränsen)….onödigt då det skapar väldigt mycket lidande och smärta för djuret (ja dom orden väljer jag)! Samt att det kanske är aningen småsint.

GOOOOOOOOOOO sojabönan!!!!!

*här på Simon Klein dömer vi inte samt håller ett öppet sinne för olikt tänkande. Vi kränker inte samt vet att vår åsikt är vår allena och försöker inte pracka på den på någon annan. Vi tror dock på en bättre värld och kommer inte att dra oss ifrån att göra det vi anser nödvändigt för att ta oss dit, även om det innefattar dömanden och kränkningar!

Teddy bear

20170802_140118-001

Jag tror inte jag är ensam om att förstå hur viktigt och svårt det är att alltid göra medvetna och bra val.

Jag menar, ibland vill man bara snabbt gå och köpa ett par nya byxor, och då är nyckel ordet snabbt eftersom jag hatar att gå i affärer. Ska man då behöva göra en veckas research innan enbart för att få reda på om dom är skapade på ett schysst sätt!?!?! Att det inte sitter ett litet barn någonstand och syr livet ur sig (bokstavligt talat) enbart för att jag som fet vit västerlänning (lite mullig är jag ju) ska kunna utöka garderoben efter min speciella stil.

Eller köpa billig frukt där fruktplockarna lever under sånna hemska förhållanden att jag och du inte ens skulle vilja besöka den platsen för att se hur dom har det, ännu mindre leva deras liv.

Fan, det är sorgligt och det gör ont i mig.