Teddy bear

Share Button

20170802_140118-001

Jag tror inte jag är ensam om att förstå hur viktigt och svårt det är att alltid göra medvetna och bra val.

Jag menar, ibland vill man bara snabbt gå och köpa ett par nya byxor, och då är nyckel ordet snabbt eftersom jag hatar att gå i affärer. Ska man då behöva göra en veckas research innan enbart för att få reda på om dom är skapade på ett schysst sätt!?!?! Att det inte sitter ett litet barn någonstand och syr livet ur sig (bokstavligt talat) enbart för att jag som fet vit västerlänning (lite mullig är jag ju) ska kunna utöka garderoben efter min speciella stil.

Eller köpa billig frukt där fruktplockarna lever under sånna hemska förhållanden att jag och du inte ens skulle vilja besöka den platsen för att se hur dom har det, ännu mindre leva deras liv.

Fan, det är sorgligt och det gör ont i mig.