BRAIN

Share Button

Halo1-001

Livet handlar ju om vilken inställning man har. Vilka åsikter som styr en. Hur man ser på saker och ting. Det är ju det som skapar känslan i en vare sig den är positiv eller negativ.

Vilken tur att man kan kontrollera sin hjärna då! Att man kan ta kontroll över sina tankar och hindra sin hjärna från att trakassera en, för det är verkligen vad som händer! Hur negativa tankar flödar in utan något som hindrar dom, hur dåligt dom än får en att må. Tänk när man sitter i solskenet med en kall öl eller kaffe men ändå inte kan njuta för att hjärnan spelar en ett spratt. Nu måste ni ju förstå att det inte alltid rör sig om djupa självmordstankar som trakasserar en utan det kan vara små till synes oskyldiga tankar som…begär. Att man sitter på ett kaffé med sin bulle men inte kan njuta för hon på bordet bredvid har den senaste telefonen (som jag så gärna vill ha) eller fina märkeskläder som gör mig avundsjuk. Det som hindrar den vardagliga glädjen är oftast inte så djupa, viktiga saker utan små, egentligen, banala skit saker. Som girighet…TA KONTROLL NU!