Scars

Share Button

Halo1-005

Ville göra en bild som talar om hur mycket ”ärren” (de känslomässiga såklart) påverkar oss utan att vi kanske tänker på det.

Plus att jag verkligen hatar talesättet eller den falska vidomen att ‘vi är våra ärr’, vilket jävla SKIT SNACK! Det är snarare tvärtom! Det är ärren och de felaktiga uppfattningarna vi fått om oss själva genom åren och genom idiot händelser och idiot människor som skapat de olösta känsomässiga ärr som vi sedan bär runt på hela livet och lyssnar på när vi ska bestämma vem vi är, vad vi kan eller borde göra. Det är dom vi håller som sanna istället för att lyssna på och definera oss själva.

T.ex

En sjukt bra musiker kan tro att hen (ooh, din politiskt korrekta fan) INTE är det för att hen har fått höra det hela livet, kanske av hens föräldrar som var dumma i huvudet. Hen tror sedan på det i vuxen ålder och det hindra hen från att utveckla sin talang, bli en framgångsrik musiker och sprida sin musik till hela världen. Vilket även betyder att alla lider av det då vi alla aldrig kommer få höra hens musik.

Sorligt men så fruktansvärt skrämmande sant om du bara funderar på det lite grann..:!!!!

Men som alltid går dom (ärren) att läka, man kan börja definera sig själva och skänka sig själv och alla andra sin gåva! VACKERT!!!